Enkle Trinn For å Hjelpe Deg Med å Forstå Musikknedlastinger Bedre

desember 7, 2020 Off By BTHBlog

Helt siden Internett har eksistert, har nedlasting av musikk aldri vært enklere. Selv de vanskeligste sangene kan lastes ned til datamaskinen eller mp3-spilleren. Men det de fleste ikke innser er at det er mer til musikken nedlasting verden enn møter øyet. Les om det her.

Et godt tips når du laster ned musikk er å forhåndsvise lignende artister på itunes. Mesteparten av tiden vil itunes vise et dusin lignende sanger og artister til høyre når du fremhever en sang i biblioteket ditt. Dette kan være en fin måte å oppdage ny musikk som du liker.

Før du åpner en musikkfil, må du bestemme størrelsen på den. Ved et uhell laste ned noe er mye enklere enn du trodde det ville være. Og det kan være skadelig for maskinvaren din. Kontroller at filstørrelsen er det du forventer. Alle filer som er veldig store eller slags små, må slettes før du åpner den.

Hvis du planlegger å laste ned musikk på nettet, må du installere et anerkjent antivirusprogram. Dette sikrer at alle sangene du laster ned, ikke inneholder skadelig kode. Du trenger ikke wan å ende opp med å ødelegge datamaskinen bare for å få en gratis sang! Antivirusprogramvare beskytter deg mot den skjebnen.

Ikke last ned musikk ulovlig via fildelingsnettsteder. Det som virker som en god idé å få gratis musikk kan komme tilbake for å bite deg. Mange Internett-leverandører jobber nå med forlag for å finne og straffeforfølge online pirater, og du ønsker ikke å være en av de uheldige.

Når du laster ned, ber du andre familiemedlemmer om å slutte å bruke Internett i noen minutter. Dette vil fremskynde prosessen. Slå av alle enheter hvis du vil ha best mulig sjanse til å laste ned.

Dra nytte av gratis prøveperioder. Hvis mulig, prøv alltid før du kjøper. Ikke forplikte deg til noen form for abonnement før du vet at det er riktig for deg. Mange av de større online musikktjenestene tilbyr gratis prøveperioder. Kontroller at programmet du velger er enkelt å bruke og praktisk.

Hvis du liker at musikken din skal høres best mulig ut, kan du se etter bithastigheten til lydfilen. Bithastigheten hjelper deg med å vite på hvilken kvalitet sporet du ønsker ble lastet ned. Et spor som for eksempel er kodet til 256 kilobyte per sekund, høres vanligvis møkk bedre enn ett som er kodet til 128 kilobyte per sekund.

Unngå å laste ned musikk fra nettsteder som ikke lar deg teste kvaliteten på musikken deres. Noen nettsteder hevder at de har nedlastinger av musikken av høyeste kvalitet, men når du kjøper og laster den ned, er det lav kvalitet eller redigert. Unngå dette ved bare å holde fast med nettsteder som har noen form for «Forhåndsvisning» eller «Eksempel» alternativer.

Som denne artikkelen har vist seg for deg, er det mye mer å laste ned musikk enn du har trodd det var. Men siden du har lest artikkelen ovenfor, er du klar over ins og outs av musikk nedlasting. Sett tipsene ovenfor for å bruke og ha det gøy med dine nye nedlastinger.